لطفا با شرکت در نظرسنجی ما را در بهبود عملکرد تیم آموزشی یاری فرمائید. فرم نظرسنجی شرکت کنندگان در دوره آموزشی نظام آراستگی بر مبنای مدل 5Sدر صنایع غذایی تاریخ برگزاری دوره: پنج شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰ مدرس: آقای مهندس نیکوروش الف : ارزیابی محتوایي دوره كاربردي بودن مطالب بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب تناسب مدت دوره با حجم مطالب بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب انطباق مطالب با عنوان دوره بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب ب: مدرس دوره قدرت بيان و تفهيم مطالب بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب روش تدريس و پيوستگي مطالب بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب ميزان تخصص و تسلط استاد بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب ارائه مثال ، حل تمرين و رفع اشكال بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب علاقه به پرسش و پاسخ بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب رفتار اجتماعي و رعايت احترام بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب ج : سازماندهي (امكانات) دوره نظم شروع و خاتمه كلاس بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب اطلاع رسانی و پشتیبانی دوره بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب انطباق مطالب با عنوان دوره بسیار ضعیفضعیفمتوسطخوببسیار خوب چنانچه پیشنهاد دیگری جهت بهبود برگزاری این دوره و یا دوره های آموزشی مورد نظر خود دارید با ما در میان بگذارید Δ لطفا در شبکه اجتماعی کاریابی لینکدین ما را حمایت نمایید: https://www.linkedin.com/company/kavoshgaran-radnam