لطفا لایسنس قالب استادیار را از پیشخوان فعال نمایید.
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره آلاینده های شیمیایی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره آلاینده های شیمیایی

آزمون دوره آلاینده های شیمیایی

آبان 15, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره آلاینده های شیمیایی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
مهاجرت در کدام فرایند رخ می دهد؟
2. 
سموم میکروبی در کدام مرحله تولید مواد غذایی عمدتا وارد موادغذایی می شوند؟
3. 
امکان تشکیل آکریل آمید در کدام محصول زیر بیشتر است؟
4. 
کدام اسید ، اسید بنزوئیک را به بنزن تبدیل می کند ؟
5. 
چه عاملی سبب انتشار آلودگی های شیمیایی و میکروبی در جهان شده است؟
6. 
خطرناکترین آلاینده شیمیایی مواد غذایی کدام است ؟
7. 
آلودگی مواد غذایی ناشی از چه مواردی هست؟
8. 
ملامین چه ترکیبی است ؟
9. 
رزین های اپوکسی کدام ماده را می توانند به غذا وارد کنند ؟
10. 
شاخص ترکیبات PAHs چه ترکیبی است؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره اصول ایمنی مواد شیمیایی در صنایع غذایی
قبلی آزمون دوره کاربرد آنزیمها در صنایع غذایی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=4535
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.