آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي اردیبهشت 26, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. بجز موارد استثنا درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ نشانگرهای رنگی تغذیه ای شماره پروانه بهداشتی ساخت نام کارخانه تولید کننده جرول ارزش تعذیه ای 2. کدام مورد در نشانگر رنگی درج نمی شود؟ نمک پروتئین قند چربی 3. براساس سهم فرآورده: کدام یک از موارد زیر در نشانگر رنگی تغذیه ای درج نمی شود؟ اسیدچرب ترانس اسید چرب اشباع نمک چربی 4. درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ هیچ کدام شرایط نگهداری برای محصولات دارای شرایط نگهداری خاص مواد تشکیل دهنده مواد حساسیت زا 5. ادعای منبع فیبر با افزودن چه میزان فیبر به فرآورده غذایی محقق می گردد؟ در صورت تامین میزان 20% از نساز روزانه 6 % 3 % 2 % 6. درج میزان کدامیک از افزودنی های زیر بروی برچسب الزامی می باشد؟ قوام دهنده ها صمغ و موم ها شیرین کننده های مصنوعی طعم دهنده های مصنوعی 7. کدام مورد در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا صحیح می باشد؟ درج تاریخ بصورت ماه و سال برای کلیه فرآورده ها نادرست می باشد درج سری ساخت الزامی نمی باشد. درج تاریخ انقضا بصورت " یکسال پس از تولید" نادرست است. درج best before اجباری می باشد. 8. ادعای کم چربی برای چه فرآورده ای مصداق دارد؟ میزان چربی کمتر 3% میزان چربی کمتر از 17.5% میزان چربی نسبت به فرآروده معمولی 25% کاهش یافته باشد. میزان چربی کمتر از 0.5 % 9. ادعای مربوط به قند کاهش یافته در چه صورت محقق می گردد: میزان فند کمتر از 0.5 % باشد. کاهش قند فرآورده به میزان 25% فرآروده های معمولی میزان قند کمتر از 11.25 % باشد. میزان فند کمتر از 2.5% باشد. 10. میزان ریز مغذی برای سهم جهت درج ادعای "منبع" برحسب nrv% چقدر می باشد؟ 20% 10% 5% 15% زمان تمام شد! پایان زمان