جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

آزمون دوره ایزو 19011

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره ایزو 19011

آزمون دوره ایزو 19011

اسفند 7, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره ایزو 19011  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
چه عواملی در تعیین اندازه و ترکیب تیم ممیزی تاثیرگذارند؟

2. 
کدام گزینه جز یافته های ممیزی نیست؟

3. 
کدام گزینه صرفا از مسئولیتهای سرممیز می باشد؟

4. 
ممیزی شرکتهای گواهی دهنده از چه نوعی می باشد؟

5. 
کدام گزینه مرتبط با جلسه اختتامیه نیست؟

6. 
الزامات و نیازمندیهای مورد ممیزی را چه می نامند؟

7. 
کدام گزینه از خصوصیات منفی یک ممیز به حساب نمی آید ؟

8. 
فرآیند ممیزی چه ویژگیهایی دارد؟

9. 
زمانی که دو یا چند سازمان ممیزی کننده همزمان یک سازمان را ممیزی کنند چه نوع ممیزی می باشد؟

10. 
کدام گزینه جز عدم انطباقهای عمده محسوب نمی شود؟

clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره ttac پیشرفته
بعدی آزمون دوره کنترل کیفیت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=10164
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.