جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

مرداد 9, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
کدام جمله در مورد نیتروزامین صحیخ نمی باشد؟

2. 
در کدام روش نیاز به تهیه امولسیون نیست؟ الف. ب. ج. د.

3. 
معمولا میکروارگانیسم ها حضور خود را با کدامیک از روشهای زیر آشکار می سازند؟

4. 
اگر ماده غذایی حاوی نشاسته مانند سیب زمینی، در حرارت بالا سرخ شود کدام ماده زیان آور تولید می گردد؟

5. 
کدام جمله در مورد آفلاتوکسین ها صحیح می باشد؟

6. 
منبع اصلی آلوده شدن محیط به جیوه، کدامیک از موارد زیر است؟

7. 
بیماری تب مالت از چه طریقی به انسان منتقل می کردد؟

8. 
کدامیک از عوامل زیر باعث تولید PAHs در مواد غذایی می شود؟

9. 
هدف اصلی از ایمنی غذایی کدامیک از موارد زیر است؟

10. 
کدامیک از غذاهای زیر می توانند موجب بروز عارضه مسمومیت هیستامینی در فرد گردند؟

clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی
بعدی آزمون فرآورده های گوشتی

2 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • فائزه آخوندزاده گفت:
    مرداد 15, 1401 در 22:39

    سلام
    خداقوت به دوستان عزیز
    دوره ها بسیار مفید هستند
    تنتون سلامت…

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      مرداد 17, 1401 در 13:25

      سپاس از نظرات زیباتون
      سلامت و پیروز باشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=5819
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.