لطفا لایسنس قالب استادیار را از پیشخوان فعال نمایید.
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره شیر

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره شیر

آزمون دوره شیر

اردیبهشت 29, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره شیر  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
با توجه به آموزه های دوره، کدام یک از روش های فیلتراسیون زیر را برای کاهش بار میکروبی شیر پیشنهاد می کنید؟
2. 
شیر منبع کدامیک از ویتامینهای زیر نیست؟
3. 
بالاترین میزان چربی و پروتئین در شیر کدامیک از گزینه های زیر وجود دارد؟
4. 
بهترین دما جهت نگهداری شیر خام و پاستوریزه چه دمایی است؟
5. 
براساس مطالعات و نظر کارشناسان حداکثر زمان نگهداری شیر خام و پاستوریزه در تانکهای ذخیره شیر چقدر است؟
6. 
جهت کشف تقلب مضاعف در شیر از کدام آزمون استفاده میکنیم؟
7. 
کدامیک از پروتئیت های زیر در تولید لخته پنیر نقش اصلی را ایفا می کند؟
8. 
بالاترین دمای مورد استفاده و زمان فرایندهای حرارتی مربوط به کدام یک از فرایندهای زیر است؟
9. 
اگر برای تولید اجزاء طعمی از فرآیندهای میکروبیولوژی یا آنزیمی استفاده شود ، طعم دهنده به دست آمده در کدام دسته قرار خواهد گرفت؟
10. 
اگر قصد تولید MPC داشته باشید از کدام روش فیلتراسیون برای بالا بردن میزان پروتئین در محصول نهایی استفاده می کنید؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره پژوهش
قبلی آزمون دوره دفاع غذایی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=5515
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.