آزمون دوره غنی سازی مواد غذایی اردیبهشت 18, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره غنی سازی مواد غذایی خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. امنیت تغذیه ای چیست؟ امنیت تغذیه ای یعنی فقط تامین انرزی کافی از غذا امنیت تغذیه ای یعنی تامین ریز مغذی ها و درشت مغذی ها در بدن به معنای تامین محصولات کشاورزی به معنای امنیت غذایی است 2. کدام یک از ریز مغذی های زیر به حرارت حساس تر هستند؟ ویتامین ب 12 ویتامین ب1 ویتامین ب3 آهن 3. کدام یک از مواد غذایی زیر دارای فیبر محلول است؟ سبوس گندم سبوس برنج دانه کامل گندم پکتین 4. کدام یک از مواد غذایی زیر عملگرا می باشند؟ مواد غذایی با پروتئین بالا مواد غذایی بدون قند اسیدچرب امگا3 هر سه مورد 5. با افزودن چه مقدار از ریز مغذی ها می توان ادعای غنی سازی را داشت؟ 15% NRV 20% NRV 30% NRV بیش از 30% NRV 6. یکی از شرایط واحد تولیدی برای تولید محصولات غنی شده کدام است؟ گواهی ایزو 22000 گواهی HACCP نمره PRPs بالای 180 شرایط خوب ساخت 7. مواد عملگرا کدام یک از موارد زیر است؟ ویتامین ها مینرال ها الف و ب سین بیوتیک ها 8. میکروارگانیسم پروبیوتیک، در غذاهای پروبیوتیک چه مقدار باید باشد؟ 109 cfu/gr 106 cfu/gr 106 cfu/100gr 106cfu/ser 9. چه کالاهایی امکان تولید با ادعای غنی سازی را ندارند؟ کالای با نوار قرمز در نشانگر رنگی کالای با رنگ مصنوعی کالای با طعم دهنده مصنوعی همه موارد فوق 10. تفاوت ارزیابی و ارزشیابی در چیست؟ ارزیابی در پایان هر مرحله صورت می گیرد ارزشیابی یعنی تعیین اثر بخشی هر دو به یک معنا هستند الف و ب زمان تمام شد! پایان زمان
دیدگاهتان را بنویسید