جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

آزمون دوره کاربرد تکنولوژی های نوین

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره کاربرد تکنولوژی های نوین

آزمون دوره کاربرد تکنولوژی های نوین

تیر 9, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره کاربرد تکنولوژی های نوین  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
در میکروانکپسولاسیون مواد غذایی از کدام روش استفاده می شود؟

2. 
در تکنولوژی سیال فوق بحرانی دلیل استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی چیست؟

3. 
کدامیک از موارد زیر جزو کاربردهای تکنولوژی ماکروویو در صنایع غذایی نیست؟

4. 
کدامیک از موارد زیر در مورد روش حرارت دهی اهمیک صحیح است؟

5. 
کاربرد امواج مادون قرمز در صنعت غذا کدام است؟

6. 
کاربرد تکنولوژی پلاسمای سرد کدام است؟

7. 
کدام فاکتورها به حساسیت میکروارگانیسم در برابر فرایند فشار بالا موثر هستند؟

8. 
مزایای استفاده از تکنولوژی اولتراسونیک جهت استخراج روغن های گیاهی شامل کدامیک از موارد زیر است؟

9. 
مزایای کاربرد اشعه ماورای بنفش کدام است؟

10. 
مزایای استخراج با سیال فوق بحرانی کدام است؟

clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره آشنایی با الزامات استاندارد ISO14001:2015
بعدی آزمون دوره تحقیق و توسعه در صنعت غذا

4 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سنا سعادت گفت:
    تیر 10, 1401 در 14:32

    عالی بود

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      تیر 11, 1401 در 02:17

      ممنون از حسن نظر جنابعالی

      پاسخ
  • محمد فرح بخش کارگشا گفت:
    تیر 11, 1401 در 08:21

    بسیار عالی

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      تیر 11, 1401 در 09:24

      سپاس از نظرات زیباتون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=5708
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.