لطفا لایسنس قالب استادیار را از پیشخوان فعال نمایید.
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي

آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي

اردیبهشت 17, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
در گام سوم استقرار سیستم HACCP کدام مورد را باید تعیین کرد؟
2. 
خطر چیست؟
3. 
اصطلاح FSMS به چه معنا است؟
4. 
کدامیک از موارد زیر جز سوابق مستندسازی اجرای سیستم HACCP هستند؟
5. 
کدامیک از برنامه های پیش نیازی زیر صرفا در حلقه اول زنجیره غذایی (Primary producers) به کار گرفته می شود؟
6. 
تعریف اقدامات کنترلی چیست؟
7. 
کدامیک جز وظایف تیم HACCP می باشد؟
8. 
HACCP چند گام و چند اصل دارد؟
9. 
حد بحران چیست؟
10. 
کدام گزینه در مورد سیستم HACCP صحیح نیست؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي
قبلی آزمون دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE در صنايع غذايي
جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=3395
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.