جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي

آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي

اردیبهشت 17, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
کدامیک از موارد زیر جز سوابق مستندسازی اجرای سیستم HACCP هستند؟

2. 
تعریف اقدامات کنترلی چیست؟

3. 
در گام سوم استقرار سیستم HACCP کدام مورد را باید تعیین کرد؟

4. 
کدامیک از برنامه های پیش نیازی زیر صرفا در حلقه اول زنجیره غذایی (Primary producers) به کار گرفته می شود؟

5. 
HACCP چند گام و چند اصل دارد؟

6. 
اصطلاح FSMS به چه معنا است؟

7. 
کدام گزینه در مورد سیستم HACCP صحیح نیست؟

8. 
کدامیک جز وظایف تیم HACCP می باشد؟

9. 
خطر چیست؟

10. 
حد بحران چیست؟

clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي
بعدی آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي
جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=3395
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.