آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي مرداد 20, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. ادعای منبع فیبر با افزودن چه میزان فیبر به فرآورده غذایی محقق می گردد؟ در صورت تامین میزان 20% از نساز روزانه 6 % 2 % 3 % 2. میزان ریز مغذی برای سهم جهت درج ادعای "منبع" برحسب nrv% چقدر می باشد؟ 15% 10% 20% 5% 3. درج میزان کدامیک از افزودنی های زیر بروی برچسب الزامی می باشد؟ قوام دهنده ها شیرین کننده های مصنوعی طعم دهنده های مصنوعی صمغ و موم ها 4. بجز موارد استثنا درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ نام کارخانه تولید کننده جرول ارزش تعذیه ای نشانگرهای رنگی تغذیه ای شماره پروانه بهداشتی ساخت 5. کدام مورد در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا صحیح می باشد؟ درج تاریخ انقضا بصورت " یکسال پس از تولید" نادرست است. درج تاریخ بصورت ماه و سال برای کلیه فرآورده ها نادرست می باشد درج best before اجباری می باشد. درج سری ساخت الزامی نمی باشد. 6. درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ مواد تشکیل دهنده مواد حساسیت زا شرایط نگهداری برای محصولات دارای شرایط نگهداری خاص هیچ کدام 7. ادعای کم چربی برای چه فرآورده ای مصداق دارد؟ میزان چربی کمتر از 0.5 % میزان چربی کمتر از 17.5% میزان چربی نسبت به فرآروده معمولی 25% کاهش یافته باشد. میزان چربی کمتر 3% 8. براساس سهم فرآورده: کدام یک از موارد زیر در نشانگر رنگی تغذیه ای درج نمی شود؟ چربی اسیدچرب ترانس اسید چرب اشباع نمک 9. ادعای مربوط به قند کاهش یافته در چه صورت محقق می گردد: کاهش قند فرآورده به میزان 25% فرآروده های معمولی میزان فند کمتر از 0.5 % باشد. میزان قند کمتر از 11.25 % باشد. میزان فند کمتر از 2.5% باشد. 10. کدام مورد در نشانگر رنگی درج نمی شود؟ پروتئین چربی قند نمک پایان زمان