آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي اردیبهشت 10, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. پايش بيولوژيك اتوكلاو بخار با استفاده از باكتري باسيلوس ..... انجام مي گيرد. سوبتيليس ژئوباسيلوس همه موارد استئاروترموفيلوس 2. دما و زمان مناسب اتوكلاو با بخار حرارت عبارت است از: 121درجه سانتيگراد -15 دقيقه 131درجه سانتيگراد -15 دقيقه 150درجه سانتيگراد -15 دقيقه 110درجه سانتيگراد -10 دقيقه 3. پراستيك اسيد در چه غلظتي دزانفكتانت محسوب مي شود؟ 1PPM 50PPM هيچكدام 100PPM 4. مفهوم Disinfection عبارت است از: حذف ميكروارگانيسم هابر روي اشياء بي جان حذف اسپورميكروارگانيسم هابر روي اشياء بي جان همه موارد حذف ميكروارگانيسم هابر روي اشياء جاندار 5. مفهوم MSDS عبارت است از: تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي تمام اطلاعات مربوط به معدوم مواد شيميايي همه موارد تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي و فيزيكي 6. باكتري شايع در بستني عبارت است از: بروسلا استاف اورئوس همه موارد باسيلوسرئوس 7. مفهوم CIP عبارت است از: عدم استفاده از آب استريل هر سه مورد شستشوخطوط توليد در محل تميز كردن سطوح داخلي لوله ها 8. كدكس آليمنتاريوس عبارت است از: استاندارد هاي مشترك الف و ب كميته ضد عفوني كننده ها مقررات مواد غذايي 9. در فيلتر هاي هپا از هر 10000 پارتيكل: فقط 7/1 پارتيكل عبور مي كند اصلا" پارتيكل عبور نمي كند فقط 3 پارتيكل عبور مي كند فقط يك پارتيكل عبور مي كند 10. سروتيپ O157,H7 از سويه هاي انتروهموراژيك باكتري ........ مي باشد. استاف اورئوس اشريشياكلي شيگلا همه موارد کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام پایان زمان