جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

آزمون دوره ایمنی و اصول بهداشت فردی و محیطی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره ایمنی و اصول بهداشت فردی و محیطی

آزمون دوره ایمنی و اصول بهداشت فردی و محیطی

اسفند 19, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره ایمنی و اصول بهداشت فردی و محیطی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
کدام گزینه جزء پسماندهای صنعتی می باشد ؟

2. 
کدام تعریف مواد گندزدا صحیح می باشد ؟

3. 
کدام گزینه جز مواد گندزدا و ضدعفونی کننده نمی باشد ؟

4. 
شدت روشنایی در انبارها و سردخانه حداقل بایست چند لوکس باشد ؟

5. 
مدت زمان شستشوی صحیح دست حداقل چند ثانیه است ؟

6. 
در کدام گزینه نکات ایمنی در خصوص استفاده از مواد ضدعفونی و گندزدا صحیح نمی باشد ؟

7. 
کدام روش جز روش فیزیکی مبارزه با سوسری ها می باشد ؟

8. 
کدام ماده باعث ایجاد بیماری های شغلی از طریق جذب از پوست می شود ؟

9. 
کدام کمیته می بایست بر اساس ماده 93 قانون کار بصورت ماهانه در شرکت های بالای 25 نفر تشکیل گردد ؟

10. 
کدام گزینه در خصوص رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه تولید مواد غذایی و در مدخل ورودی به سالن تولید می بایست در نظر گرفته شود ؟

clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره ISO 45001
بعدی آزمون دوره چای

6 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • فاطمه نجفی گفت:
    اسفند 19, 1400 در 15:04

    ممنون و سپاس از شما

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      اسفند 19, 1400 در 20:48

      سپاس از حسن نظرتون

      پاسخ
  • عبدالرحیم کمالی گفت:
    اسفند 21, 1400 در 02:32

    بسیار مثمر ثمر بود

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      اسفند 21, 1400 در 13:50

      سپاس از حسن نظرتون

      پاسخ
  • Shahnaz گفت:
    اسفند 21, 1400 در 02:49

    ممنونم . واقعا عالی و کاربردی بود

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      اسفند 21, 1400 در 13:51

      خوشحالیم از اینکه براتون مفید بوده

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=5262
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.