جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

آزمون دوره تحقیق و توسعه در صنعت غذا

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره تحقیق و توسعه در صنعت غذا

آزمون دوره تحقیق و توسعه در صنعت غذا

تیر 19, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره تحقیق و توسعه در صنعت غذا  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
کدامیک از موارد زیر به عنوان منبع ایده از سمت سازمان های دولتی به سازمان می‌رسد؟

2. 
بر اساس آموخته های دوره استاد بزرگ تیم توسعه کدامیک از پست های زیر است؟

3. 
کدامیک از موارد زیر از ویژگی های تیم توسعه محصول نیست؟

4. 
مهمترین دلیل موفقیت/ شکست محصول جدید چیست؟

5. 
تخمین نظرات مشتریان واقعی از کدامیک از تست های زیر حاصل میشود؟

6. 
درچرخه عمر محصول

7. 
کدامیک از موارد زیر در مطالعه امکان سنجی حاصل نمی شود؟

8. 
فاصله نامطلوب (Gap) چیست؟

9. 
کدامیک از موارد زیر موفقیت محصول جدید مصرفی را در بازار نشان می‌دهد؟

10. 
استراتژی نفوذ در بازار برای کدامیک از وضعیت های زیر مناسب تر است؟

clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره کاربرد تکنولوژی های نوین
بعدی آزمون دوره اصول بهداشتی سردخانه میوه و سبزی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mail.kavoshgaranradnam.ir/?p=5725
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.